Στο νοσοκομείο Ελληνίδα παρουσιάστρια – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Στο νοσοκομείο Ελληνίδα παρουσιάστρια – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία στο facebook και ανησύχησε τους φίλους της, καθώς πόζαρε μεν χαμογελαστή στον φακό, αλλά φορούσε νοσοκομειακή πράσινη ποδιά και είχε ορό στο χέρι της.

Ο λόγος για την Πόπη Χατζηδημητρίου, που είναι λάτρης των social media και ειδικά του Facebook, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Από την ανάρτησή της φαίνεται ότι αντιμετώπισε με θετική σκέψη και χιούμορ αυτό που της συνέβη, ενώ καθησύχασε τους φίλους της ότι δεν συμβαίνει τίποτα σοβαρό.

«Αγαπημένοι μου ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! απλά το κάψαμε λίγο το κορμί πατριώτηηηηηη! Να με προσέχω, Να με προσέχω, Να με προσέχω. Δεν είμαι ο σούπερμαν. Δεν είμαι ο σούπερμαν. Δεν είμαι ο σούπερμαν!!!!!! Ευχαριστώ όλους εδώ για την εξαιρετική φροντίδα και την ζεστασιά τους! Σόρρυ στους αγαπημένους μου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 93.2 του REAL που τους κοψοχόλιασα προχθές! Και όλους εσάς για το ενδιαφέρον και την αγάπη, παρεάρα μου!!!! Υ.Γ Δεν είναι ουδόλως τυχαίο ότι ταίριαξε με τα μάτια μου το τσαγαλί το πρασινάκι… Όλα καλά σου λέω!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Powered by TUODY Software