Η Sun γράφει ότι ένας εστιάτορας ελληνικής καταγωγής βίασε τη Ντέμι Μουρ σε νεαρή ηλικία

Η Sun γράφει ότι ένας εστιάτορας ελληνικής καταγωγής βίασε τη Ντέμι Μουρ σε νεαρή ηλικία

Η βρετανική εφημερίδα Sun κοινοποίησε την ταυτότητα του άνδρα που φέρεται να βίασε την Ντέμι Μουρ όταν αυτή ήταν 15 ετών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το όνομα του βιαστή ήταν Βαλ Ντούμας (Βασίλης Ντούμας) ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών το 1997.

Η διάσημη ηθοποιός γράφει στη βιογραφία της που κυκλοφόρησε πρόσφατα ότι όλα συνέβησαν όταν επέστρεψε σπίτι μια ημέρα και βρήκε έναν ηλικιωμένο άνδρα στο διαμέρισμά στο οποίο έμενε η μητέρα της.

«Ήταν βιασμός. Ήταν μια προδοσία που με καταρράκωσε όταν ο άνδρας με ρώτησε: Πώς νιώθεις που σε "πούλησε ως πόρνη" η μητέρα σου για 500 δολάρια;"» γράφει η 56χρονη σήμερα Μουρ για όσα πέρασε σε ηλικία 15 ετών.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ντούμας ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου La Cage Aux Folles το οποίο επισκέπτονταν συχνά διασημότητες όπως ο Έλτον Τζον, η ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Φάιφερ.

Στην Sun μίλησε ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου, Τζορτζ Γερμανίδης, ο οποίος είπε ότι «το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το παρατσούκλι του Βαλ. Ήταν συνέταιρός μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα».

Η Sun ζήτησε από τις κόρες του Ντούμα να σχολιάσουν το γεγονός, όμως αυτές αρνήθηκαν να απαντήσουν.

Powered by TUODY Software