Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου στο σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού με μόλις 54 ευρώ τη βραδιά

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου στο σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού με μόλις 54 ευρώ τη βραδιά

Αν ψάχνετε να κάνετε κάτι πρωτότυπο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, μπορείτε να πάρετε την κόρη σας ή το κορίτσι σας και να μείνετε στο σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού, με μόλις 54 ευρώ τη βραδιά.

Πράγματι, η Barbie έγινε 60 ετών και το AirBnb γιορτάζει τα γενέθλιά της προσφέροντας τη διαμονή σε αντίγραφο της βίλας της διάσημης κούκλας στο Μαλιμπού σε τιμή προσιτότατη. 

Συγκεκριμένα, δίνεται η ευκαιρία σε έναν θαυμαστή να ενοικιάσει το σπίτι από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, μέχρι την Τρίτη, με 120 δολάρια, δηλαδή 60 τη βραδιά. Μπορεί να πάρει μαζί του και άλλα τρία άτομα. 

Το σπίτι της Barbie έχει όλες τις ανέσεις και ευκολίες: Πισίνα υπερχείλισης -με ροζ σωσίβια και ξαπλώστρες, δωμάτιο-ντουλάπα με όλες τις εμφανίσεις τις Barbie ανά τα χρόνια και “δωμάτιο χόμπι” που μπορείτε να ξεκινήσετε μια καινούρια δραστηριότητα όπως ζωγραφική ή πλέξιμο!

Έχει επίσης ροζ γραφείο για να δουλέψετε, χώρο διαλογισμού, γυμναστήριο και σινεμά!

Η εμπειρία διαμονής ολοκληρώνεται με περιποίηση μαλλιών από τη στυλίστρια των σταρ Τζεν Άτκιν, μαθήματα μαγειρικής από τη γνωστή σεφ Τζίνα Κλαρκ-Χελμ αλλά και ξιφασκίας από την πρωταθλήτρια Ibtihaj Muhammad.

Powered by TUODY Software