Αντίνοος Αλμπάνης: Τι απαντά ο ΣΚΑΪ για την απόλυση του ηθοποιού

Αντίνοος Αλμπάνης: Τι απαντά ο ΣΚΑΪ για την απόλυση του ηθοποιού

Απαντήσεις θέλησε να δώσει ο ΣΚΑΪ σχετικά με την απόλυση του Αντίνοου Αλμπάνη μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε, με πολυάριθμα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα στα πολυάριθμα δημοσιεύματα που θέλουν τον σταθμό να προχωρά στην ''απόλυση ενός καρκινοπαθή'', πολλά σχόλια συνδέουν με την κίνηση αυτή και την επιλογή του γνωστού ηθοποιού να δώσει την πρώτη του συνέντευξη σχετικά με την ασθένειά του σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, χαρακτηρίζοντας έτσι την ενέργεια του σταθμού ως ''εκδικητική''. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αλκίνοος Αλμπάνης έδωσε την εν λόγω συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, με την οποία το κανάλι είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Οι πηγές του ΣΚΑΪ χαρακτήρισαν τα σχόλια στα social media ''σενάρια επιστημονικής φαντασίας'', υπογραμμίζοντας πως κάθε πρόσωπο του καναλιού διατηρεί το δικαίωμα να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε εκπομπή.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, η απομάκρυνση του ηθοποιού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως απόλυση εφόσον ο Αλμπάνης ήταν εξωτερικός συνεργάτης του ΣΚΑΪ, ενώ τονίστηκε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε με σκοπό να δοθεί διαφορετικό στίγμα και ταυτότητα στα τρέιλερ του σταθμού, στα οποία ο ηθοποιός δάνειζε τη φωνή του.

Powered by TUODY Software