Κατρίνα Τσάνταλη: Μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το πρόβλημα με τα μάτια της [vids]

Κατρίνα Τσάνταλη: Μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το πρόβλημα με τα μάτια της [vids]

Η Κατρίνα Τσάνταλη έκανε αποκαλύψεις στην Ελεονώρα Μελέτη για το βιοποριστικό της έργο, αλλά και για το θέμα υγείας της.

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε χθές το βράδυ στα "Μεσάνυχτα", την γόνο της γνωστής οικογένειας οινοποiών, Κατρίνα Τσάνταλη.

Η Κατρίνα έκανε λόγο για την αγάπη της στα παιδιά, η οποία την οδήγησε να γίνει συγγραφέας παιδικών βιβλίων και να ταξιδέψει στην Αφρική ώστε να βοηθήσει σε χτίσιμο σχολείων και άπορα παιδιά, αναφέροντας: 

«Είναι πολύ δημιουργικός ο χώρος του κρασιού, αλλά όταν μεγάλωσα ήθελα να κάνω και δικά μου πράγματα. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι οπαδός των κρασιών μας. Τα αδέσποτα σε μαθαίνουν να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Μέσα από τα βιβλία μου προσπαθώ να μάθω στα παιδιά για τον ρατσισμό. Όταν είδα τις συνθήκες διαβίωσης στην Αφρική με έπιασε απελπισία. Θα εκδοθούν τα βιβλία μου σε σύστημα Μπράιγ. '

 

Η Κατρίνα Τσάνταλη εξομολογήθηκε επίσης ένα θέμα υγείας και αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν στα 19 της οι γιατροί της ανακοίνωσαν  ότι πάσχει από μια απειλητική ασθένεια που καταλήγει σε τύφλωση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: 

«Μελαχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια λέγεται το θέμα που έχω με το μάτι μου. Όταν μου το είπαν ούτε εγώ το θυμόμουν. Όταν το ανακάλυψα σπούδαζα στην Αγγλία. Συνειδητοποίησα πως κάτι πάει λάθος με τα μάτια μου και νόμιζα πως έχω μυωπία. Έκλεισα ραντεβού και με κράτησαν 7 ώρες. Στο τέλος ο Άγγλος γιατρός μου είπε πως έχω αυτή την ασθένεια και δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω. Και ότι μέχρι τα 25-28 θα χάσω πλήρως την όρασή μου και στα δύο μάτια. Δεν ήθελα να πω κάτι στους γονείς μου μέχρι να είμαι σίγουρη» είπε και συνέχισε: «Πήρα κλαίγοντας τον μπαμπά μου και του είπα ότι θα χάσω την όραση μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι μόνο στο ένα μου μάτι. Κάνουν ισορροπία τα μάτια μου και βλέπω κανονικά… Κάνω τις εξετάσεις μου κάθε χρόνο, βλέπω πως πηγαίνει. Στην αρχή τρομοκρατήθηκα. Κοιμόμουν με ανοιχτά τα φώτα. Ό,τι είναι το αντιμετωπίζω» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατρίνα Τσάνταλη.

 

Powered by TUODY Software