Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης

Οι ανατροπές και οι ανακαλύψεις στο σήριαλ εποχής του ΑΝΤ1 συνεχίζονται με το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, να παραμένει αμείωτο.

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 19/11

Η ∆ρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδελφές της πως δεν έκλεψε εκείνη το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι, ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της. Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της ∆ρόσως ή οι σχέσεις των δύο αδελφών θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα; Ταυτόχρονα, η Μυρσίνη είναι ξετρελαµένη µε τον απρόσµενο επισκέπτη της, Κλεοµένη Ψαθά, αριστοκράτη από την Αγγλία.

Η Ανέτ, όµως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του µυστηριώδους αγνώστου. Ο Κυπραίος συνεχίζει να πουλάει έρωτα στη Μυρσίνη, ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της. Την ίδια στιγµή ο Λάµπρος αποφασίζει να λήξει τον γάµο του µε τη Θεοδοσία, όµως ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει, αποκαλύπτοντάς του το µεγάλο µυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη µητέρα της Ελένης.

 

Powered by TUODY Software