Ρένα Πάντα: Βρέθηκαν τα χρήματα για την κηδεία της αγαπημένης τραγουδίστριας

Ρένα Πάντα: Βρέθηκαν τα χρήματα για την κηδεία της αγαπημένης τραγουδίστριας

Ο σύλλογος διαχείρησης των τραγουδιστών, έβαλε τέλος σε αυτό το “μακάβριο” δράμα.

Η θλιβερή είδηση ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια των 70ς και 80ς Ρένα Πάντα, παραμένει άθαφτη στα ψυγεία του νεκροτομείου για πέμπτη συνεχή ημέρα, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει η κηδεία της προκάλεσε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Με το άκουσμα της είδησης ο σύλλογος ΕΡΑΤΩ (σύλλογος διαχείρησης των τραγουδιστών και ερμηνευτών). ευαισθητοποιήθηκε και τα χρήματα που χρειάζονται για να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας δόθηκαν.   

Έτσι αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, όσοι επιθυμούν, θα συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία  την αγαπημένη τραγουδίστρια των 80ς Ρένα Πάντα, στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών. 

Σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, η Ρένα Πάντα, που δεν είχε κανένα συγγενή στη ζωή, παρέμενε άθαφτη στα ψυγεία του νεκροτομείου για πέμπτη συνεχή ημέρα, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει η κηδεία της..

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν ο πρώτος που προσέφερε χρήματα προκειμένου να δοθεί τέλος σε αυτό το μακάβριο δράμα. «Η Ρένα δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για το λόγο αυτό, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης μας», δήλωσε στην Espresso ο ηθοποιός.

Powered by TUODY Software