Πέντε απίστευτες ιστορίες διάσωσης σκύλου!

Πέντε απίστευτες ιστορίες διάσωσης σκύλου!

Πέντε ιστορίες κακοποιημένων σκύλων, που όμως όλες είχαν αίσιο τέλος.

Η πρώτη ιστορία είναι αυτή μιας σκυλίτσας, η οποία πωλήθηκε για 50 δολάρια μέσω διαδικτύου. Οι "κηδεμόνες" της την κρατούσαν υποσιτισμένη, ενώ δεν την φρόντισαν όταν έσπασε τα ποδαράκια της. Η Hope διασώθηκε και μετά από κατάλληλη ιατρική φροντίδα μπόρεσε να περπατήσει ξανά χωρίς πόνο.

Το δεύτερο σκυλάκι βρέθηκε με δεμένη την μουσούδα με πλαστικό. Θεραπεύτηκε από τα τραύματα, άρχισε ξανά να εμπιστεύεται τους ανθρώπους και πλέον ζει την ζωή που του αξίζει!

Στην τρίτη περίπτωση, ένα ανάπηρο σκυλάκι στην Μποτσουάνα κατάφερε να γλιτώσει από λιοντάρια και ύαινες, διανύοντας μια τεράστια απόσταση. Όταν διασώθηκε, η Poppy δεν μπορούσε να περπατήσει και έπρεπε να κάνει εγχείρηση στην σπονδυλική στήλη. Μετά από κατάλληλη θεραπεία, έγινε καλά και υιοθετήθηκε!

Ο Nereus έμενε για χρόνια απομονωμένος σε μια αυλή. Επί δύο χρόνια ζούσε με σπασμένα τα πίσω πόδια του, χωρίς καμία ιατρική φροντίδα. Τελικά ένας γείτονας κάλεσε τη φιλοζωική και ο σκύλος διασώθηκε. Στην αρχή τον τρόμαζε η αγάπη και τα χάδια που δεχόταν από τους διασώστες του, αλλά στο τέλος δεν τα χόρταινε!

Η Axelle βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο δρόμο. Ήταν πολύ αδύναμη για να μετακινηθεί και σοβαρά τραυματισμένη στο μπροστινό ποδαράκι, το οποίο έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Κανείς όμως δεν φαινόταν να την είχε προσέξει. Τώρα θεραπεύθηκε και ψάχνει το παντοτινό της σπίτι.

Πηγή: skylosgiaspiti.gr

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software