Σεμινάριο: Ανθοιάμματα - Η χρήση τους με τα Ζώα

Σεμινάριο: Ανθοιάμματα - Η χρήση τους με τα Ζώα

Τα ζώα έχουν σαφή συναισθήματα τα οποία τα εκδηλώνουν καθημερινά. Κάποιες φορές, λόγο του καθημερινού στρες που βιώνουν στον ανθρώπινο κόσμο, χάνουν την ισορροπία τους και αρχίζουν και υπερισχύουν τα αρνητικά συναισθήματα όπως στρες, άγχος, φόβος, και θυμός. Πίσω από κάθε περίεργη η προβληματική συμπεριφορά, λοιπόν, κρύβεται μια συναισθηματική ανισορροπία.

Με τα ανθοϊάμματα έχουμε την δυνατότητα να επαναφέρουμε το ζωάκι μας στην ισορροπία εύκολα και ανώδυνα.

Σε αυτό το εργαστήρι θα μάθετε:

- Τι είναι τα ανθοιαματα
- Πως φτιάχνονται
- Ποια είναι και πως τα χορηγούμε
- Κάποια μείγματα για κοινά συμπεριφοριστικά προβλήματα

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Εισηγητής:
Η Marilyn Peters, Bsc Msc, ειδικεύεται στην προβληματική συμπεριφορά των ζώων συντροφιάς. Έχει πτυχίο (BSc) στην Κυτταρική και Μοριακή Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Essex στην Αγγλία και μεταπτυχιακό (MSc) στην Εφαρμοσμένη Συμπεριφορά και Πρόνοια των Ζώων (Applied Animal Behaviour and Animal Welfare) από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία. Επιπλέον, διαθέτει δίπλωμα στην Αρωματοθεραπεία για ζώα, από το School of Essential Balance των Essential Animals της Αγγλίας και εκπαίδευση Ρέικι, EFT, και ThetaHealing.
Τα τελευταία 12 χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα ως σύμβουλος συμπεριφοράς ζώων, χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή ολιστική προσέγγιση, με σκοπό την ψυχολογική και πνευματική αποκατάστασή τους.
Η Marilyn συνεργάζεται στενά με κτηνιάτρους, οργανώσεις προστασίας των ζώων, και εκπαιδευτές ζώων σε ζητήματα πρόνοιας των ζώων. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες & περιοδικά και συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα προσφέροντας συμβουλές.

Κόστος Σεμιναρίου 40 ευρώ + ΦΠΑ.
Δηλώστε την συμμετοχή σας καταθέτοντας προκαταβολή 20 Ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό τραπέζης βάζοντας ως αιτιολογία Ανθοιαμματα- το όνομα σας.- τηλέφωνο επικοινωνίας.

Tράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογ: 6753142639327
IBAN: GR41 0171 7530 0067 5314 2639 327

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930887001

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software