Γνωστοί dj σας προσκαλούν σε πάρτι για τα ανάπηρα ζώα!

Γνωστοί dj σας προσκαλούν σε πάρτι για τα ανάπηρα ζώα!

Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Βασίλης Τζιγκούρας εμπνεύστηκε από την αγάπη του για τα ζώα και ξεκίνησε δειλά-δειλά να κατασκευάζει αναπηρικά αμαξίδια για κατοικίδια (και μη...).

Έτσι γεννήθηκε η ΙΔΕΑ +2 feet, με μοναδικό σκοπό την ευζωία των ανάπηρων ζώων και την μείωση των ποσοστών ευθανασίας, συνήθη πρακτική του παρελθόντος.

Σήμερα, τα αμαξίδια της +2 feet έχουν έγκριση καταλληλότητας από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταξιδεύουν παντού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας σε εκατοντάδες ζωάκια με κινητικά προβλήματα την ανεξαρτησία που δικαιωματικά τους ανήκει!

Ο Βασίλης Τζιγκούρας, λοιπόν, μας προσκαλεί στο επετειακό πάρτι, που θα γίνει το Σάββατο 7 Ιουλίου στο musicafe Wien (Ιφιγενείας 44, Ίλιον) για να μοιραστούμε όμορφες στιγμές και να δηλώσουμε όλοι παρόντες σε μελλοντικά περιστατικά.

Υπεύθυνοι για την μουσική σας διασκέδαση οι γνωστοί dj GM (George Mouskos), Maria Galati και Steph Shelden!

Εκεί θα βρίσκονται τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου και η Straycare - αδέσποτη φροντίδα, με τα bazaar τους.

Όσοι έρθετε στην εκδήλωση, αν θέλετε, φέρτε μια κονσέρβα, ένα σακουλάκι ξηρά τροφή, 1, 2 ή όσα θέλετε κουτιά zylapour ή vibramycin και ότι άλλο θεωρείτε εσείς απαραίτητο για τα αδέσποτα, που έχουν ανάγκη.

*Χορηγός επικοινωνίας: Black Velvet Radio

Πηγή: skylosgiaspiti.gr

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software