Επείγον! Γαλλικό μπουλντόγκ ψάχνει φιλοξενία/υιοθεσία

Επείγον! Γαλλικό μπουλντόγκ ψάχνει φιλοξενία/υιοθεσία

Επείγει φιλοξενία (με την τροφή καλυμμένη) ή υιοθεσία για τον Μάιλο, 5 ετών, στειρωμένο γαλλικό μπουλντόγκ. Η φιλοξενία που είχε βρεθεί τελειώνει την Κυριακή 29/7.

Δείτε το άλμπουμ του ΕΔΩ

Οι αρχικοί του κηδεμόνες μετοίκησαν στο εξωτερικό κι άφησαν τον σκυλάκο σε οικογενειακούς φίλους, οι οποίοι λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που τους εμφανίστηκαν δεν μπορούν να το φροντίσουν.

Ο σκυλάκος τον Ιανουάριο χρειάστηκε να κάνει σοβαρό χειρουργείο στην σπονδυλική του στήλη λόγω μετατόπισης σπονδύλου που τον είχε αφήσει εντελώς ανάπηρο. Η εγχείριση πέτυχε και ο Μάιλο μπορεί να περπατά και μεγάλες αποστάσεις, όμως του έχει αφήσει μία μικρή αστάθεια και γέρνει το κορμί του ελαφρώς προς τα πίσω.

Πρέπει να ζήσει σε σπίτι όπου δεν υπάρχουν σκάλες για να μην καταπονείται. Είναι ένα καταπληκτικό σκυλάκι, πολύ φιλικός με ανθρώπους κι άλλους σκύλους, δεν λερώνει αν πηγαίνει 3 φορές την ημέρα βόλτα και είναι ήσυχος στο σπίτι.

Αν κάποιος μπορεί να του προσφέρει την φροντίδα και την αγάπη που του αξίζει κατανοώντας ότι είναι ένα σκυλάκι με ειδικές ανάγκες, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6942208166. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας εντός Αττικής.

Πηγή: skylosgiaspiti.gr

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software