Ο παραολυμπιονίκης Τσαπατάκης ποζάρει με τον ανάπηρο Τζίμη!

Ο παραολυμπιονίκης Τσαπατάκης ποζάρει με τον ανάπηρο Τζίμη!

Η αναπηρία -είτε σε ανθρώπους είτε σε ζώα- δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή από σχεδόν καμία κοινωνία, καθώς ο κόσμος συνηθίζει να την αντιμετωπίζει με λύπηση, οίκτο και σε πολλές περιπτώσεις με ακραίες αντιδράσεις, όπως η ευθανασία (στα ζώα).

Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι η αναπηρία δεν είναι καταδίκη.

Ειδικά όσον αφορά τα ζώα, πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι ένα ανάπηρο πλάσμα -που δεν πονάει και έχει όρεξη για ζωή- έχει κάθε δικαίωμα να ζει.

Γιατί η ζωή είναι πολύτιμη για όλους!

Δεν μπορεί κανείς, λοιπόν, να μείνει ασυγκίνητος μπροστά σε αυτή την φωτογραφία: Ο παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση Αντώνης Τσαπατάκης ποζάρει με τον Τζίμη!

Ο κ. Τσαπατάκης είναι βέβαια γνωστός στο πανελλήνιο, τον Τζίμη, ωστόσο, δεν τον γνωρίζουν  πολλοί.  Είναι όμως γνωστός στην οικογένεια της +2 feet, που κατασκεύασε το αμαξίδιό του!

Ο Τζίμης έμεινε ανάπηρος από τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο της κηδεμόνα του συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Αυτή η φωτογραφία, την οποία πόσταρε ο κ. Τσαπατάκης στον λογαριασμό του στο Instagram, είναι το σύμβολο του σεβασμού απέναντι στην αναπηρία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στην σημερινή εκδήλωση της @eaom_amea & @agitosfoundation εμείς, μαζί με τον κόσμο που γνώρισε τα παραολυμπιακά αθλήματα, γνωρίσαμε τον Τζίμη. Μας θυμίσε ότι στο δικαίωμα για «ζωή» δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις...!Μπράβο στην προσφορά του @plus_2_feet #eaomamea #agitos #agitosfoundation #paralympics #paralympics2020 #paralimpicsports #nationalswimmingteam #dogswithdisabilities #wheelchair #wheelchairlife @hellenic_paralympic_committee #antonistsapatakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Tsapatakis (@tsapatakis_a) στις

 

Πηγή: skylosgiaspiti.gr

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr  

 

 

Powered by TUODY Software