Σοκαριστική εγκατάλειψη σκύλου: Τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο τρελαμένος...

Σοκαριστική εγκατάλειψη σκύλου: Τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο τρελαμένος...

Μια τραγική ιστορία εγκατάλειψης σκύλου στην Βρετανία λίγο πριν τα Χριστούγεννα, προκαλεί θυμό και μας υπενθυμίζει ότι πολλές φορές ο άνθρωπος δεν αξίζει την αφοσίωση και την αγάπη αυτών των υπέροχων πλασμάτων.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άνδρα να κρατάει με το λουρί ένα Σταφορντσάιρ μπουλ τεριέ, τον οποίο ακολουθεί όλα χαρά, κουνώντας την ουρά του...

Ο άνδρας αφήνει στην άκρη του δρόμου το κρεβάτι του σκύλου και τον λύνει.

Στη συνέχεια, τρέχει στο αυτοκίνητό του. Ο σκύλος τον ακολουθεί και πηδάει πάνω στα τζάμια.

Ο άνδρας φεύγει με το αυτοκίνητο, ενώ ο σκύλος τρέχει πίσω του πανικόβλητος...

Οι άνθρωποι που τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου «να κάθεται θλιμμένος στο κρεβατάκι του», τον περιγράφουν ως «φιλικό κι αξιολάτρευτο».

Η RSPCA, η μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση της Βρετανίας, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο άνδρας, που εγκατέλειψε τον Σνουπ.

«Το να βλέπεις τον σκύλο σε τέτοια αγωνία, να πηδάει πάνω στο αυτοκίνητο ενώ απομακρύνεται, είναι απλώς σπαρακτικό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κανείς να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε η Ναταλία Περεχόβσκι, επιθεωρήτρια της RSPCA.

Οι κτηνίατροι της φιλοζωικής έλεγξαν το τσιπάκι του και εντόπισαν δύο προηγούμενους κηδεμόνες στο Μπέρμινγχαμ, οι οποίοι, ωστόσο, δεν έχουν κάποια σχέση με την εγκατάλειψή του.

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software