Ο "πιο όμορφος σκύλος του κόσμου" δεν άντεξε τον θάνατο του φίλου του...

Ο "πιο όμορφος σκύλος του κόσμου" δεν άντεξε τον θάνατο του φίλου του...

Ήταν ο "πιο χαριτωμένος σκύλος του κόσμου" και είχε γίνει διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για τον Boo, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή λόγω καρδιακών προβλημάτων, που άρχισαν μετά τον θάνατο του αγαπημένου του τετράποδου φίλου το 2017.

«Με βαθύτατη θλίψη θα ήθελα να μοιραστώ πως ο Μπου, πέθανε νωρίς το πρωί στον ύπνο του και μας άφησε για να κάνει παρέα στον καλύτερό του φίλο, τον Μπάντι» έγραψαν οι κηδεμόνες του στο Facebook.

Και συνέχισαν: «Ο Μπου έδειξε σημάδια καρδιακών προβλημάτων. Πιστεύουμε ότι η καρδιά του ράγισε όταν μας άφησε ο Μπάντι. Αλλά άντεξε για έναν χρόνο. Φαίνεται όμως πως είχε έρθει η ώρα του και είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή όταν οι δυο τους θα συναντηθούν στον ουρανό».

Η φιλία του Μπου με τον Μπάντι ξεκίνησε αμέσως και είχαν δεθεί σε τέτοιο βαθμό, που ο Μπου αρνιόταν να ποζάρει χωρίς τον Μπάντι.

Ο Μπου είχε "εκδώσει" και το δικό του βιβλίο με τίτλο «Η ζωή του πιο χαριτωμένου σκύλου στον κόσμο». Πριν από αυτό όμως, ο Μπου είχε ήδη γίνει διάσημος χάρη στην χαριτωμένη φατσούλα του και είχε συγκεντρώσει πάνω από 540.000 οπαδούς στο Instagram!

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

 

 

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software