Πέθανε η γάτα-θρύλος του ίντερνετ με τα εκατοντάδες memes προς τιμήν της

Πέθανε η γάτα-θρύλος του ίντερνετ με τα εκατοντάδες memes προς τιμήν της

Κάποια ζώα έχουν την ικανότητα να κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν και αυτό είναι τεράστιο προσόν ασχέτως αν γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά τους. 

Η Grumpy Cat όπως έγινε γνωστή στο ίντερνετ η Tardar Sauce, απέκτησε τεράστια φήμη το 2012, όταν φωτογραφίες της άρχισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω social media. Η συμπαθέστατη γάτα είχε μονίμως μια... ξενερωμένη φάτσα και αιτία γι αυτό αποτελούσε το γεγονός ότι γεννήθηκε με νανισμό και το πρόσωπό της είχε και μια δυσμορφία. 

Ο κόσμος, ωστόσο, αγνοούσε αυτή την ιδιαιτερότητα και έμενε μόνο στο στρυφνό των εκφράσεών της με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκατοντάδες memes για πάρτη της, να γυρίσει τον κόσμο σε τηλεοπτικές εμφανίσεις και οι ιδιοκτήτες της να γίνουν πλούσιοι και να μη χρειάζεται καν να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Η Grumpy, με τους περισσότερους από 2 εκατ. followers στο Instagram έφυγε πρόωρα, σε ηλικία μόλις επτά ετών, καθώς έπαθε επιπλοκή στο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα το ουροποιητικό της σύστημα.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software