Γάτος πλύθηκε κατά λάθος στο πλυντήριο και... επέζησε!

Γάτος πλύθηκε κατά λάθος στο πλυντήριο και... επέζησε!

Μια τρομακτική περιπέτεια έζησε ο Κομήτης, ένας γατούλης μόλις 5 μηνών, ο οποίος επέζησε μετά από... πλύση στο πλυντήριο!

Ο γατούλης είχε κουρνιάσει και κοιμόταν στον κάδο του πλυντηρίου, όταν η μαμά του αποφάσισε να βάλει πλυντήριο, χωρίς να το γνωρίζει.

Όταν η 44χρονη Ναόμι Τόμσον άκουσε τα νιαουρίσματα του τρομοκρατημένου γάτου και, διαπιστώνοντας τι είχε μόλις συμβεί, πανικοβλήθηκε κι ίδια.

«Η Ναόμι τρομοκρατήθηκε όταν συνειδητοποίησε πως το νιαούρισμα ερχόταν από το πλυντήριο. Η πόρτα ήταν ασφαλισμένη, όμως, βρήκε τη δύναμη να την ανοίξει. Παρόλα αυτά, δεν μπορούσε να δει τίποτα μέσα», εξήγησε ο σύζυγός της, ο οποίος έσπευσε στον κάτω όροφο, φοβούμενος πως κάποιος είχε διαρρήξει το σπίτι τους.

«Έβαλα το χέρι μου στο νερό και ένιωσα την ουρά του ανάμεσα στα ρούχα. Δεν ανέπνεε και τα μάτια του ήταν ορθάνοιχτα. Ειλικρινά νόμιζα πως είχε πεθάνει.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όμως, πετάχτηκε. Τον έβαλα στο πάτωμα κι άρχισα να του κάνω μαλάξεις» είπε ο Πέρι Τόμσον, ο οποίος μετά από κάποια ώρα επίμονων προσπαθειών κατάφερε να επαναφέρει το γατί.

Ο κίνδυνος δεν είχε περάσει. Ο γατούλης δυσκολευόταν να ανασάνει και έμοιαζε ημιθανής. Όμως, μετά την επίσκεψη στην κτηνίατρο, η εικόνα του βελτιώθηκε και σταδιακά συνήλθε.

 

Powered by TUODY Software