Στολές... Armani σε δημόσιο δημοτικό σχολείο

Στολές... Armani σε δημόσιο δημοτικό σχολείο

Στολές σχεδιασμένες από τον οίκο Armani θα φοράνε μαθητές δημόσιου δημοτικού σχολείου στην περιοχή Ginza του Τόκιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, με την κάθε μία να στοιχίζει 729 δολάρια, δηλαδή το τριπλάσιο από τη μέση σχολική στολή.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την απόφαση πήρε η διοίκηση του σχολείου, το οποίο βρίσκεται 200 μέτρα από τα κεντρικά γραφεία της ιταλικής εταιρείας, στην Ιαπωνία.


Ωστόσο πολλοί γονείς έχουν δυσαρεστηθεί με την απόφαση. Μία μητέρα που μίλησε ανώνυμα στην Huffington Post δήλωσε έκπληκτη και αναρωτήθηκε γιατί τόσο ακριβά ρούχα επιλέχθηκαν για σχολικές σχολές.


 «Φοβάμαι ότι τα παιδιά θα πάρουν το λάθος μήνυμα πως το ακριβό είναι πάντα το καλύτερο και ότι κάτι φτηνότερο είναι κακής ποιότητας» δήλωσε η μητέρα.


Ο διευθυντής του σχολείου Toshitsugu Wada, σε επιστολή προς τους γονείς ανέφερε πως θεωρούσε πως η στολή έπρεπε να συνάδει με την παρουσία της Armani στην περιοχή, αλλά μετά τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει νέα συζήτηση.


«Με ταπεινότητα δέχομαι την κριτική, θα ενημερώσω αναλυτικά όσους αφορά η απόφασή μου» δήλωσε μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου.

Με πληροφορίες από Reuters

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software