Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο κατά συρροήν «βουλωτής τουαλετών»

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο κατά συρροήν «βουλωτής τουαλετών»

Ο καθένας έχει το χόμπι που τον διασκεδάζει και του γεμίζει ευχάριστα τον χρόνο και αυτό είναι καθόλα σεβαστό. Μόνο που, όπως σε κάθε τι στη ζωή, υπάρχουν και όρια. 

Η κατάσταση στην πόλη Σεμπόιγκαν, στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο την τελευταία διετία. Οι αρχές αναζητούσαν τον κατά συρροήν καταστροφέα δημόσιων τουαλετών, η δράση του οποίου είχε αρχίσει να προκαλεί μεγάλα προβλήματα και ακόμη μεγαλύτερη οικονομική ζημιά. 

«Υπήρχε ένας άγνωστος ο οποίος γέμιζε τις σωλήνες των τουαλετών, κυρίως των γυναικείων, με οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, με αποτέλεσμα αυτές να βουλώνουν και να μη λειτουργούν. Εκτός από τις κακές συνθήκες υγιεινής, μία δεύτερη συνέπεια των πράξεών του ήταν να έχουμε ξοδέψει πάνω από 3.000 δολάρια για επισκευές. Κι αυτό γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις η ζημιά δεν αποκαθίστατο και έπρεπε να ξηλώσουμε την τουαλέτα και να τοποθετήσουμε καινούρια», δήλωσε τοπικός αξιωματούχος, αποκαλύπτοντας επίσης ότι τις πληροφορίες στην αστυνομία προκειμένου να βρει τελικά τον δράστη τις έδωσε ανώνυμος πληροφοριοδότης...

Όσο για τον κατά συρροήν ...βουλωτή, είναι ένας 33χρονος, αγνώστων στοιχείων...
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software