Κατέστρεψε Ferrari 525.000 ευρώ δευτερόλεπτα αφού τη νοίκασε

Κατέστρεψε Ferrari 525.000 ευρώ δευτερόλεπτα αφού τη νοίκασε

Πόσο ωραίο συναίσθημα πρέπει να είναι να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari ακόμα και όταν πρόκειται για νοικιασμένη και η ευχαρίστηση έχει ημερομηνία λήξης. 

Και πόσο φρικτό συναίσθημα πρέπει να είναι να την καταστρέφεις δευτερόλεπτα αφού έχεις φύγει από το γκαράζ που τη νοίκασες, αμέσως μετά το πρώτο φανάρι που σε έπιασε. 

Συνέβη σε μια γυναίκα από την πόλη Γουνλίνγκ στην Κίνα, η οποία θέλησε να κάνει βόλτα τις φίλες της με μια υπερπολυτελή Ferrari 458 η αξία της οποίας είναι 525.000 ευρώ. Αφού ακούγεται στο βίντεο να... κοκορεύεται λόγω της περίστασης, το φανάρι ανάβει πράσινο και ξεκινά για το υπέροχο ταξίδι, που ωστόσο διάρκεια σχεδόν πέντε δευτερόλεπτα. 

Πιθανότατα απενεργοποιώντας το traction control, η οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέφτει πάνω στις υποτυπώδεις μπαριέρες και περνά στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούεται με μια BMW και αυτή με τη σειρά της καρφώνεται πάνω σε ένα Nissan. 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του γκαράζ που νοικιάζει το αυτοκίνητο η ζημιά ξεπερνά το ήμισυ του κόστους του αυτοκινήτου...

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software