Στη φυλακή άστεγος που εισέβαλε στον κήπο του Μπάκιγχαμ και έπεσε για ύπνο

Στη φυλακή άστεγος που εισέβαλε στον κήπο του Μπάκιγχαμ και έπεσε για ύπνο

Δεν ήταν και η πιο έξυπνη απόφαση που έχει πάρει στη ζωή του ο Στίβεν Λόουλορ και μάλλον σήμερα το διαπίστωσε με άσχημο τρόπο, ακούγοντας δηλαδή δικαστή να τον στέλνει στη φυλακή για κάτι λιγότερο από έναν χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάρτιο του 2019. 

Ο λόγος είναι απλός και σύνθετος συγχρόνως. Ο 44χρονος Βρετανός εισέβαλε στις 16 Ιουλίου στον κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και εν συνεχεία έπεσε για ύπνο σε αυτοσχέδιο κρεβάτι που έφτιαξε σπάζοντας νωρίτερα βιτρίνες με πόστερ τα βρίσκονταν στο εξωτερικό του Παλατιού.

Τέσσερις ώρες αργότερα ξεκίνησε η περιπέτειά του, δεδομένου ότι τον ανακάλυψαν οι φρουροί. Όπως είπε σήμερα, απαντώντας σε ερώτημα του δικαστή γιατί προέβη στη συγκεκριμένη πράξη «εκεί ένιωθα ασφαλής λόγω του ότι δεν βρισκόμουν στον δρόμο, αλλά και επειδή μιλάμε για τα Ανάκτορα».

Αν μη τι άλλο, ο Λόουλολ γλίτωσε το πρόστιμο για τις υλικές ζημιές που προκάλεσε, λόγω μηδενικού εισοδήματος, ενώ τηρουμένων των αναλογιών, η ποινή που του επιβλήθηκε είναι μικρή. Ναι, μην απορείτε με αυτό που διαβάζετε. Ο τύπος έχει στο ενεργητικό του καμιά 70αριά καταδίκες με πιο πρόσφατη παραβατική συμπεριφορά αυτή κατά την οποία συνέλεξε τα ούρα του και τα πέταξε σε αστυνομικούς. 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software