Χαλκίδα: Σάλος με τον δίγαμο μεγαλογιατρό!

Χαλκίδα: Σάλος με τον δίγαμο μεγαλογιατρό!

Παντρεμένος μεγαλογιατρός κατάφερε επί 4 χρόνια να ξεγελάει την δεύτερη γυναίκα, με την οποία συνδεόταν, ότι έχουν παντρευτεί!

Ο δίγαμος άνδρας - γνωστός καρδιολόγος, διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής μεγάλου κρατικού νοσοκομείου των Αθηνών και αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ-, έστησε έναν ψεύτικο γάμο στο δημαρχείο της Χαλκίδας, προκειμένου να νομίζει η σύντροφός του ότι έχουν παντρευτεί.

Να σημειωθεί ότι εκείνη την εποχή ήταν ήδη παντρεμένος, με δύο παιδιά.

Με τη νέα του σύντροφο ζούσαν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γιατρός, προκειμένου να φεύγει για να επισκέπτεται την οικογένειά του, έλεγε στη δεύτερη γυναίκα του ότι ήταν πράκτορας, μέλος των μυστικών υπηρεσιών και έπρεπε οπωσδήποτε να βρίσκεται ένα διήμερο, το Σαββατοκύριακο, στην Κρήτη!

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν τέσσερα χρόνια μετά τον fake γάμο το ζευγάρι θέλησε να χωρίσει.

Η δεύτερη σύζυγος πήγε στο δημαρχείο της Χαλκίδας για να ζητήσει το διαζευκτήριο, αλλά μόλις οι υπάλληλοι είδαν το πιστοποιητικό γάμου που τους προσκόμισε, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ο δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε το δημαρχείο της Χαλκίδας, πώς στήθηκε ο ψεύτικος γάμος, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη.

ΕΔΕ όμως δρομολογείται και για τον αναπληρωτή καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος, κατά πληροφορίες, αρνείται όλα όσα έχουν συμβεί και υποστηρίζει ότι είναι... πλαστογραφημένες οι φωτογραφίες από τον γάμο που κυκλοφορούν!

 

Powered by TUODY Software