Ρωσία: Γιατρός... βαμπίρ με πλαστά πτυχία!

Ρωσία: Γιατρός... βαμπίρ με πλαστά πτυχία!

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται από τη Ρωσία, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα, ο οποίος όχι μόνο εργαζόταν  ως γιατρός με ψεύτικα διπλώματα, αλλά είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, καθώς πριν από 20 χρόνια δολοφόνησε και ήπιε το αίμα ενός φίλου του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, για το έγκλημα εκείνο ο «γιατρός» είχε κριθεί ως τρελός από το δικαστήριο και είχε εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, από την οποία πήρε εξιτήριο μετά από δέκα χρόνια νοσηλείας.

Ο 36χρονος Μπόρις Κοντράσιν είχε συγκλονίσει τη Ρωσία το 1998 όταν σκότωσε και τεμάχισε με χειρουργική ακρίβεια έναν φίλο του και στη συνέχεια του ήπιε το αίμα με ασημένιο ποτήρι, ενώ έφαγε και κάποια κομμάτια από το τεμαχισμένο πτώμα.

Όταν τον συνέλαβε η αστυνομία είπε πως όλα τα έκανε με εντολή του Σατανά και ισχυριζόταν πως είναι βαμπίρ.

Μάλιστα δυο χρόνια αργότερα οι αστυνομικοί είχαν βρει στο σπίτι του μια λίστα με συμμαθητές του που ήταν τα επόμενα θύματά του.

Ο 36χρονος άνδρας προερχόταν από εύπορη οικογένεια με τον πατέρα του να είναι φημισμένος γιατρός, κάτι που σκόπευε να κάνει και τον γιο του.

Με το που βγήκε από την ψυχιατρική κλινική αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο του πατέρα του, όχι όμως δια της νόμιμης οδού. Αφού πλαστογράφησε μερικά πτυχία, έπιασε δουλειά ως γιατρός σε ένα νοσοκομείο στη Ρωσία για παραπάνω από 2,5 χρόνια. Μάλιστα είχε ειδικότητα ψυχιάτρου με ειδίκευση σε άτομα με εθισμούς.

Τελικά ο γιατρός - βαμπίρ συνελήφθη και η αστυνομία ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλο αδίκημα εκτός από την πλαστογραφία.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software