Αεροπορική εταιρεία ακύρωσε πτήση και έστειλε τους επιβάτες στην Αθήνα με... πλοίο!

Αεροπορική εταιρεία ακύρωσε πτήση και έστειλε τους επιβάτες στην Αθήνα με... πλοίο!

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν οι επιβάτες της πτήσης V74157 από Μύκονο για Αθήνα της ισπανικής Volotea, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει την εν λόγω πτήση ενώ στη συνέχει ενημέρωνε τους επιβάτες ότι μπορούν να ταξιδέψουν με το ...πλοίο της γραμμής.

Συγκεκριμένα, η πτήση επρόκειτο να απογειωθεί από τη Μύκονο στις 19:00 της Κυριακής, ωστόσο λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση, οι επιβάτες έλαβαν στα κινητά τους ένα sms από την εταιρεία που τους ενημέρωνε πως η πτήση για Αθήνα ακυρώνεται.

Το πρώτυο μήνυμα ενημέρωνε τους επιβάτες πως άμεσα θα τους ενημέρωναν για εναλλακτικές, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους.

Οι επιλογές που τους έδινε στους επιβάτες ήταν είτε να αλλάξουν ημερομηνία στο εισιτήριό τους είτε να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω, ενώ σε όσους… έμειναν στη Μύκονο θα έδινε και σνακ...

Ωστόσο, με επόμενο μήνυμα η εταιρεία τους ενημέρωνε πως το ταξίδι συνεχίζεται... με πλοίο: «Σας ενημερώνουμε ότι το ταξίδι για την Αθήνα θα συνεχιστεί με πλοίο. Η αναχώρηση είναι στις 07:35. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο προσωπικό του αεροδρομίου. Τη συγγνώμη μας»...

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software