Αναγνώρισε το πτώμα του γιου της, το αποτέφρωσε και 4 μήνες μετά της έκανε επίσκεψη...

Αναγνώρισε το πτώμα του γιου της, το αποτέφρωσε και 4 μήνες μετά της έκανε επίσκεψη...

Τα πάντα μπορούν να συμβούν στη ζωή και ποτέ μη λες ποτέ. Δύο ρήσεις που βρίσκουν τέλεια εφαρμογή στην ιστορία του Κονσταντίν Μιχαΐλοβνα και της μητέρας του Αντονίνα...

Στις 18 του περασμένου Μαρτίου, ο Κονσταντίν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι του, σε ένα χωριό δυτικά της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία. Αφού οργάνωσε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, η 62χρονη μητέρα του αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση. 

Προς μεγάλη της απογοήτευση, λίγες μέρες αργότερα κλήθηκε από τις αρχές να αναγνωρίσει ένα πτώμα. Η Αντονίνα κατέρρευσε στη θέα του νεκρού γιου της και επιβεβαίωσε στην αστυνομία ότι το πτώμα όντως ανήκε στον Κονσταντίν. 

Οργάνωσε την κηδεία του και μάλιστα μετά το τέλος της τελετής το πτώμα αποτεφρώθηκε!

Οι μέρες περνούσαν δύσκολα για τη χαροκαμένη μητέρα που προσπαθούσε να σταθεί και πάλι στα πόδια της, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό όταν χάνεις παιδί. Τέσσερις μήνες μετά, χτύπησε η πόρτα της. Η επόμενη σκηνή είναι με την Αντονίνα λιπόθυμη στο έδαφος και τον Κονσταντίν να προσπαθεί να την επαναφέρει.

«Εξαφανίστηκα για να ανακαλύψω το νόημα της ζωής και ποιος είναι ο δικός μου ρόλος», εξήγησε ο 43χρονος και την ίδια ώρα η 62χρονη βρέθηκε να ζητά συγγνώμη από την αστυνομία και να απορεί πως έκανε τέτοιο λάθος. 

Το μεγάλο ερώτημα; Ποιον νεκρό έκαψε η Αντονίνα;...

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software