Ο 48ος κύκλος Business English της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης ξεκινά!

Ο 48ος κύκλος Business English της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης ξεκινά!

Στις 10 και 11 Οκτωβρίου ξεκινάει ο 48ος κύκλος του δημοφιλούς προγράμματος English for International Business Communication της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που έχει βοηθήσει εκατοντάδες  συμμετέχοντες να αποκτήσουν ευχέρεια και αυτοπεποίθηση στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας για την επαγγελματική τους επικοινωνία. 

Το πρόγραμμα βοηθάει τους συμμετέχοντες να ξαναθυμηθούν τα Αγγλικά τους και να έρθουν σε επαφή με current business language για συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, παρουσιάσεις, τηλεφωνική επικοινωνία, γραπτά κείμενα, συμμετοχή σε συνέδρια και εκδηλώσεις.  

Εξάλλου, όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στην τάξη χωρίς να απαιτείται περαιτέρω ενασχόληση από την πλευρά των εκπαιδευομένων, που στην πλειοψηφία τους είναι άτομα με αυξημένες υποχρεώσεις. Εγγραφές γίνονται ως την κάλυψη των 13 θέσεων ανά τμήμα. 

Από το 2006 έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 5000 ώρες εκπαίδευσης Business English σε μορφή προγραμμάτων ανοικτής και ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης κατ’ εντολή εργοδοτών. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2103680006 και 2103680056, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr 
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software