Εισβολή φιλάθλων της ΑΕΚ στην "Ελευθεροτυπία"

Εισβολή φιλάθλων της ΑΕΚ στην "Ελευθεροτυπία"
Φίλαθλοι της ΑΕΚ εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", αναζητώντας τον εκδότη της και δικηγόρο, Χάρη Οικονομόπουλο, ο οποίος πρόσφατα με δικαστική απόφαση μπλόκαρε την εκκαθάριση της Ένωσης.

Περίπου 50 άτομα έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του κτιρίου ("κατέστρεψες την Ελευθεροτυπία, δεν θα καταστρέψεις και την ΑΕΚ", "κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ Οικονομόπουλε, μην παίζεις με την καψούρα μας, Οικονομόπουλε, τον νου σου") και πέταξαν και φέιγ βολάν.

Ορισμένοι εξ αυτών ανέβηκαν και στα γραφεία της εφημερίδας και μίλησαν με τους δημοσιογράφους, αναζητώντας τον εκδότη του εντύπου.

Την Πέμπτη, ο Χάρης Οικονομόπουλος είχε πετύχει με προσωρινά μέτρα την παύση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά από την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει σχετικά με τη διαδικασία και τα οποία θα εκδικαστούν στις 28 Μαρτίου.

Ο άλλοτε εκπρόσωπος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ στη δικαστική διαμάχη με τον Μάκη Ψωμιάδη επιδιώκει να μην λυθεί η εταιρία, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκχώρηση του χρέους του πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας από την Ένωση στο Δημόσιο.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software