Ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο, επίθεση σε "Αυγή" η ΑΕΚ

Ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο, επίθεση σε "Αυγή" η ΑΕΚ
Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΑΕΚ την Τετάρτη (07/01), κορυφώνοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών για το ζήτημα της κατασκευής γηπέδου της Ένωσης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Λίγες ώρες μετά από τις δηλώσεις στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου του διευθυντή της εφημερίδας "Αυγής" και υποψήφιου βουλευτή Β' Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, στις οποίες δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα δαπανηθεί "ούτε φράγκο" από το κράτος για το γήπεδο, οι "κιτρινόμαυροι" απάντησαν με επιθετική ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook.

Το σχετικό μήνυμα

"Ως τι μιλάει ο κ. Φίλης;

O… Νέος Υπουργός Οικονομικών!

Ο εκδότης της εφημερίδας «Αυγή» και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας!!!!!! Ο Νίκος Φίλης χάραξε από τώρα την οικονομική πολιτική του κόμματός του!

«Ούτε φράγκο. Ούτε φράγκο τσακιστό. Κανένα, τίποτα. Γι' αυτό οι μαφιόζοι στη Νέα Φιλαδέλφεια επιτέθηκαν στη δημοτική αρχή».

Ο εκδότης της εφημερίδας «Αυγή» και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας!!!!!! Ο Νίκος Φίλης χάραξε από τώρα την οικονομική πολιτική του κόμματός του!

Πριν ακόμα γίνουν οι εκλογές!

Πριν ακόμα μάθουμε ποια θα είναι η νέα κυβέρνηση!

«Ούτε φράγκο τσακιστό» προανήγγειλε για το γήπεδο της ΑΕΚ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «καταργώντας» από μόνος του και εντελώς αυθαίρετα τη σχετική έγκριση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μέλλοντος… πρωθυπουργού, ο κύριος αυτός έκανε εξαγγελίες που δεν δικαιούται να κάνει. Εκτός κι αν ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε.

Από τα λεγόμενά του μπορούμε να κάνουμε δύο διαπιστώσεις. Η πρώτη είναι με ποιο δικαίωμα, με ποια αρμοδιότητα και με ποια δικαιοδοσία ο κ. Φίλης, ενώ είναι δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή», αναφέρεται σε ένα ζήτημα που αφορά την Περιφέρεια Αττικής; Μήπως το γεγονός αυτό είναι ατράνταχτη απόδειξη ότι υπάρχει από πίσω οργανωμένο σχέδιο που συντονίζεται από συγκεκριμένο κέντρο, το οποίο κινεί τα νήματα για να μην κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ;

Η δεύτερη είναι ότι ο κ. Φίλης, εκτός από… Υπερ-Περιφερειάρχης που ακυρώνει αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και προκαταλαμβάνει αυτές που θα ληφθούν στο μέλλον, έγινε και εισαγγελέας και δικαστής, αφού χαρακτήρισε τους οπαδούς της ΑΕΚ -έστω κι εκείνους που προέβησαν σε πράξεις βίας -τις οποίες ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ- ως μαφιόζους, προτού καν ασχοληθεί και αποφασίσει η δικαιοσύνη για όλα αυτά.

Ο μεγάλος και ιστορικός Σύλλογος που εκπροσωπούμε είναι ταυτισμένος με την Προσφυγιά και την εργατική τάξη και παρόλα αυτά ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο που στόχο έχει να μην επιστρέψει η ΑΕΚ στον ιστορικό τόπο όπου είχαν χτίσει το σπίτι μας οι πρόσφυγες πρόγονοί μας, άνθρωποι περήφανοι και ξεχωριστοί, ερχόμενοι να ζήσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από μια μεγάλη καταστροφή.

Αν ο κ. Φίλης μιλάει εξ ονόματος του κόμματός του, να πάρει άμεσα θέση ο ΣΥΡΙΖΑ και να τον καλύψει. Αν, όμως, μιλάει για λογαριασμό του, τότε ας φροντίσει το κόμμα του να τον μαζέψει, ώστε να μην προκαλεί με ανάλογα παραληρήματα.

Ήδη αρκετά έχουν συκοφαντηθεί η ΑΕΚ και ο κόσμος της από ανεύθυνες πολιτικάντικες κορόνες και δεν γίνεται να το ανεχόμαστε για πολύ ακόμα. Το οργανωμένο αυτό σχέδιο και οι ανοίκειες επιθέσεις που δεχόμαστε από πολλές και διάφορες κατευθύνσεις καλά κρατούν, αλλά εμείς για άλλη μια φορά θα καλέσουμε τους οπαδούς, τους φιλάθλους και τους φίλους της ΑΕΚ να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους και να επιδείξουν κόσμια και δημοκρατική συμπεριφορά.

Συμπεριφορά όπως του κ. Φίλη παραπέμπει σε άλλες εποχές και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα εκατοντάδων χιλιάδων ΑΕΚτζήδων. Επαναλαμβάνουμε ότι συντονίζεται από ένα οργανωμένο σύστημα που κατέχει πολιτική, δικαστική, οικονομική και αυτοδιοικητική δύναμη…

Είμαστε πολλοί όμως. Στόχος μας ένας και μοναδικός: Η ανοικοδόμηση του γηπέδου μας στον ιερό χώρο που μας ανήκει δικαιωματικά από το 1930".

Ασφαλιστικά μέτρα στον Δήμο

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ότι θα καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας για την εικόνα σκουπιδότοπου που επικρατεί στο άλσος της περιοχής.

Η ανακοίνωση

"H ΠΑΕ ΑΕΚ, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και μεγάλος αριθμός θιγομένων κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας  - Χαλκηδόνας για παράνομη εγκατάσταση και παραμονή σκουπιδιών σε έκταση 5 στρεμμάτων εντός του Αλσους της πόλης".

Προσαγωγές για τα επεισόδια

Όλα αυτά μόλις ένα 24ωρο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγιασμό των υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου φίλαθλοι της ΑΕΚ απείλησαν και επιτέθηκαν φραστικά στον δήμαρχο, Άρη Βασιλόπουλο.

Μετά από την τέλεση του αγιασμού, μάλιστα, κινήθηκαν προς το μέρος του, τον περικύκλωσαν και συνέχισαν να τον βρίζουν και να τον αποδοκιμάζουν.

Το Τμήμα Αθλητικής Βίας ανέλαβε την έρευνα και ήδη έχουν προσαχθεί 10 άτομα για τα επεισόδια, καθώς υπήρξαν καταγγελίες και καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας.
Powered by TUODY Software