Ο Μήτρογλου απέρριψε "χρυσό" συμβόλαιο από Κίνα

Ο Μήτρογλου απέρριψε "χρυσό" συμβόλαιο από Κίνα
Πρόταση για συμβόλαιο 2.000.000 ευρώ ετησίως από την Κίνα απέρριψε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έχει φτάσει πλέον στα επτά γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Όπως αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα "Diario de Noticias", ο Έλληνας διεθνής φορ αρνήθηκε ακόμα και να συζητήσει την προσφορά των Κινέζων, οι οποίοι παζάρευαν να δώσουν 10.000.000 ευρώ στη Φούλαμ για να τον αγοράσουν.

"Η πρόταση ήταν δελεαστική και έφτανε στα 2.000.000 ευρώ ανά σεζόν. Αλλά ο Μήτρογλου δεν κλονίστηκε και είπε 'όχι'. Κι αυτό γιατί πιστεύει ότι δεν έχει έρθει ο καιρός για να μετακομίσει σε ένα πρωτάθλημα χαμηλού ανταγωνισμού. Η Φούλαμ, η οποία κατέχει τα δικαιώματά του, ήθελε να διαπραγματευτεί την πώλησή του και συζητούσε με τους Κινέζους για ένα ποσό της τάξεως των 10.000.000 ευρώ.

"Όμως ο παίκτης ήταν ανένδοτος και αρνήθηκε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες λένε ότι στα χέρια του Μήτρογλου έχουν φτάσει κι άλλες προσφορές. Ωστόσο, καμία από αυτές δεν έχει καταλήξει στη Φούλαμ. Από την πλευρά της, η Μπενφίκα παρακολουθεί στενά κάθε κίνηση γύρω από τον Μήτρογλου, δεδομένου ότι έχει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή στο τέλος της περιόδου δανεισμού του από τη Φούλαμ", έγραψε χαρακτηριστικά η "Diario de Noticias".
Powered by TUODY Software