Ο Ρέτσος στην λίστα αστέρων της Ευρώπης!

Ο Ρέτσος στην λίστα αστέρων της Ευρώπης!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκεται στην 12η θέση, της λίστας των 50 πιο ελπιδοφόρων και εξελίξιμων νέων, που παρουσίασε η νέα έκθεση του CIES, διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών.

Στην έκθεση αυτή, αναλύεται η παρουσία των παικτών U20 κατά τα τελευταία δύο χρόνια, σε 22 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προκειμένου να εντοπιστούν εκείνοι με τις καλύτερες προοπτικές σταδιοδρομίας.  

Η κατηγορία πέντε αστέρων, όπου στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ιταλός τερματοφύλακας της Μίλαν, Τζανλουότζι Ντοναρούμα, περιλαμβάνει δέκα παίκτες που θα πρέπει να είναι σε θέση να αγωνιστούν στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Πίσω από τον Ντοναρούμα είναι οι Αλντάν Λαφόν της Τουλούζ και ο Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σ.Ζ.

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης Ρέτσος, αποτελούν τη λίστα των τεσσάρων αστέρων. Όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν μια συγκεκριμένη δυνατότητα να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας τους στα πιο ανταγωνιστικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές, βρίσκονται στην κατάταξη με τα τρία αστέρια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software