Επίθεση με όπλο και μαχαίρι στον Ουάρντα

Επίθεση με όπλο και μαχαίρι στον Ουάρντα

Νύχτα τρόμου έζησε ο Αμρ Ουάρντα στην Καισαριανή.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου, την στιγμή που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του, δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους, με τον έναν να κρατάει όπλο και τον άλλον μαχαίρι, όπως ο ίδιος κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα.

Το ευχάριστο είναι πως ο Ουάρντα κατάφερε να γλιτώσει με γρήγορες κινήσεις και να μπει σε ένα κοντινό μαγαζί, όπου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Αμέσως πήγε στο τμήμα για να καταθέσει και από την πρώτη στιγμή δίπλα του ήταν άνθρωποι του Ατρομήτου, με τους "κυανόλευκους" να στηρίζουν τον παίκτη τους στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς σωματικά δεν είχε πάθει κάτι.

Όσον αφορά τα κίνητρα, αρχικά όπως φάνηκε και από την κατάθεση αποκλείστηκε η πιθανότητα ληστείας και όλα δείχνουν πως ήταν οπαδικά.

Ο Ουάρντα κατέθετε μέχρι τις 3 το πρωί στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια συνοδεία ανθρώπου της ΠΑΕ που βρέθηκε μαζί του στην αστυνομία πήγε για προληπτικούς λόγους σε ξενοδοχείο όπου και θα μείνει το βράδυ.

Ανακοίνωση του Ατρομήτου

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει το περιστατικό εξέδωσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software