Παπασταθόπουλος: Δεν ξέρω αν θα μείνω στην Ντόρτμουντ

Παπασταθόπουλος: Δεν ξέρω αν θα μείνω στην Ντόρτμουντ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι, σύμφωνα με ΜΜΕ σε Γερμανία, Αγγλία αλλά και Ιταλία, ένα βήμα πριν από την Αρσεναλ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "Sky Sport Italia", ο Έλληνας αμυντικός θα είναι η πρώτη μεταγραφή στην μετά- Αρσέν Βενγκέρ εποχή στην αγγλική ομάδα "με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο σημείο".

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του σε γερμανικά ΜΜΕ δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει: "Είμαι ευτυχής στην Ντόρτμουντ. Δεν ήταν καλή η σεζόν και θα υπάρξουν πολλές αλλαγές για τη νέα περίοδο. Δεν ξέρω εάν θα είμαι στην Ντόρτμουντ και την επόμενη σεζόν. Μέχρι τώρα δεν το ξέρω. Ίσως να το αποφασίσω στην διακοπές".

Οι Γερμανοί σημειώνουν ότι δεν μπόρεσε να υπάρξει συμφωνία για την παράταση του συμβολαίου, που ολοκληρώνεται το 2019 και γι αυτό η Ντόρτμουντ επιλέγει να τον πουλήσει με 20.000.000 ευρώ. "Οι συνομιλίες δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής καμία προοπτική για παράταση του συμβολαίου", επιβεβαίωσε πρόσφατα ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ.

Στο Λονδίνο, ο 29χρονος αμυντικός θα συναντήσει μερικούς παλιούς γνωστούς, όπως τους Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χένρικ Μχιταριάν. Επίσης, θα βρει και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, αν τον κρατήσει η Άρσεναλ.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software