Στα Χανιά η παγκόσμια πρωταθλήτρια Στ. Τσολακίδου στις 17 Ιουλίου

Στα Χανιά η παγκόσμια πρωταθλήτρια Στ. Τσολακίδου στις 17 Ιουλίου

Με την Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου και με φόντο τον Αιγυπτιακό Φάρο της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν 35 επίλεκτοι σκακιστές από τα Χανιά.

Πρόκειται για τη διοργάνωση σιμουλτανέ, που πραγματοποιούν από κοινού ο δήμος και η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων «Σαμαριά», την Τρίτη 17 Ιουλίου στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, φτάνει στα Χανιά ως καλεσμένη του Δήμου Χανίων και της ΣΑΧ «Σαμαριά», και την επόμενη ημέρα του σιμουλτανέ θα αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά που θα γίνει στην Παλαιόχωρα.

«Ο αγώνας θα γίνει σε ένα σημείο σύμβολο τα Χανιά και καλούμε τους πολίτες να τον παρακολουθήσουν», τόνισε κατά την συνέντευξη ο αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού, Σταύρος Φιωτάκης.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός. Ένας αγώνας επίδειξης με την τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια, Σταυρούλα Τσολακίδου.

Μια πρωταθλήτρια που συνδυάζει τις επιτυχίες στον αθλητισμό με την εκπαιδευτική της πρόοδο, αφού πέρασε πρώτη σε Πανεπιστήμιο της επιλογής της», επεσήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Σκακιστικής Ακαδημίας «Σαμαριά» Γιάννης Σπυριδάκης.

Φωτογραφία: halandrichess.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software