Το ιστορικό "Γουέμπλεϊ" θύμισε... χωράφι

Το ιστορικό "Γουέμπλεϊ" θύμισε... χωράφι

Η αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League, το πιο εμπορικό πρωτάθλημα του κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο... χωράφι του "Γουέμπλεϊ".

Αυτή ήταν η εικόνα του ιστορικότερου γηπέδου ποδοσφαίρου στην Αγγλία το βράδυ της Δευτέρας.

Το θέαμα του αγωνιστικού χώρου ήταν "ντροπιαστικό", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και τα αγγλικά ΜΜΕ.

Πριν από μερικές μέρες διεξήχθη παιχνίδι για το NFL (Jacksonville Jaguars - Philadelphia Eagles) και είχαν μείνει σημάδια στον αγωνιστικό χώρο.

Η στάμπα στο κέντρο του γηπέδου δεν είχε σβηστεί, το χορτάρι ήταν σκαμμένο σε πολλά σημεία.

Πριν από την αναμέτρηση της Δευτέρας, ο τεχνικός της Τότεναμ (που φέτος χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο λόγω ανακατασκευής του δικού της), Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ρωτήθηκε για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και προτίμησε να απαντήσει με χιούμορ, ότι ίσως λειτουργήσει υπέρ της ομάδας του κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

"Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε, καθώς σύμφωνα με τις αρχικέ εκτιμήσεις αυτό το διάστημα δεν θα έπρεπε να παίζουμε εδώ» είπε ο Αργεντινός τεχνικός, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι μια τέτοια εικόνα σίγουρα δεν θα αρέσει στην Premier League".

Εκπρόσωπος του γηπέδου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι οι υπάλληλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο του "Γουέμπλεϊ" ειδικά για το χρονικό διάστημα που θα φιλοξενεί την Τότεναμ, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου της.

Powered by TUODY Software