Ο Σλούκας μένει στη Φενέρμπαχτσε και δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό

Ο Σλούκας μένει στη Φενέρμπαχτσε και δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα επιστρέψει τελικά στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον όχι φέτος. Ο διεθνής γκαρντ απάντησε αρνητικά την Δευτέρα (17/6) στην τελευταία, βελτιωμένη, πρόταση των "ερυθρόλευκων" για τριετές συμβόλαιο αξίας 5.500.000 ευρώ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση για τα δικά του δεδομένα, προσφέροντας διαδοχικά 1.6 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου, 1.7 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο και 2.1 εκάτ. ευρώ για τον τρίτο. Ο Σλούκας ωστόσο αισθάνθηκε ότι δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε, απαντώντας αρνητικά, επιλέγοντας να παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε.

Η τουρκική ομάδα έκανε και αυτή με την σειρά της την δική της υπέρβαση, προσφέροντάς του 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 2.000.000 ευρώ. Για την ακρίβεια, το συμβόλαιο έχει διάρκεια 1+1+1 χρόνων, με τον Σλούκα να έχει το δικαίωμα να κάνει opt-out τόσο το καλοκαίρι του 2020 όσο και το 2021, ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ το 2021.

Στην πραγματικότητα ωστόσο, αυτό που έπαιξε βασικό ρόλο στην απόφαση του ταλαντούχου γκαρντ ήταν το γεγονός ότι θα μείνει στον πάγκο της ομάδας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με τον Σλούκα πλέον να έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των "ερυθρόλευκων", ο Ολυμπιακός είναι πλέον υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις για την περιφέρειά του, ψάχνοντας για έναν ξένο γκαρντ που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software