Με Κουφό ο Ιωνικός Νικαίας στην επιστροφή του στη Basket League

Με Κουφό ο Ιωνικός Νικαίας στην επιστροφή του στη Basket League

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Στέργιο Κουφό, ο οποίος θα ηγηθεί της ομάδας στην επιστροφή της στη Basket League, ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι (24/6) ο Ιωνικός Νικαίας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας και ανυπομονώ να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας σε κάθε παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Βαγγέλη Τσάπα και την επιτροπή μπάσκετ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου ώστε να αναλάβω τα ηνία της ομάδας στην επιστροφή της, μετά από 32 χρόνια, στην Α1 κατηγορία".

"Σε μία περίοδο αβεβαιότητας στο χώρο του μπάσκετ, ο κ. Τσάπας, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μας, μου εξέφρασε μια διαφορετική προσέγγιση, έναν ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας και παρουσίασης του Ιωνικού Νικαίας. Αντίκρισα έναν άνθρωπο που αγαπάει το άθλημα, είναι προσηλωμένος και παθιασμένος με το εγχείρημα του Ιωνικού και θέλησα να σταθώ συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή".

"Εύχομαι ο Θεός να μας δώσει δύναμη ώστε να είμαστε υγιείς και εγώ και οι συνεργάτες μου για να υλοποιήσουμε το όραμα αυτό. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι δε θα ήθελα να πω πολλά λόγια καθώς η εικόνα μας είναι καλύτερο να αποτυπωθεί στο παρκέ παρά έξω απ' αυτό", δήλωσε ο Κουφός.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software