Οριστικά από το PAOKTV τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ

Οριστικά από το PAOKTV τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ

Τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα προβληθούν από τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα, στο PAOKTV και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον Δικέφαλο να ετοιμάζεται να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει από τα δείγματα που υπάρχουν από τους αγώνες που προβλήθηκαν μέσα από το PAOKTV, είναι μια απόφαση που δεν έγινε από ανάγκη και αναμένεται να στηριχθεί το νέο πρότζεκτ από την ΠΑΕ για αρκετό διάστημα.

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως τα δείγματα ήταν θετικά, την ώρα που είχε έρθει τόσο ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ όσο και από το Europa League, κάτι που φαίνεται πως δεν πτόησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έγιναν «ασπίδα» στη νέα επαναστατική κίνηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, τότε οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θα παρακολουθήσουν τα φετινά παιχνίδια της ομάδας μέσα από το PAOKTV, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει έμπρακτα πως ορίζει το μέλλον του με τους δικούς του όρους, βασιζόμενος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις.

Powered by TUODY Software