Κρίσιμη μέρα για το μέλλον του Δώνη στον Παναθηναϊκό

Κρίσιμη μέρα για το μέλλον του Δώνη στον Παναθηναϊκό

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, άφησε ο Γιώργος Δώνης μετά τη βαριά ήττα (4-0) που γνώρισε η ομάδα του από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. 

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται -όπως προανήγγειλε- να πάρει την απόφασή του για την παραμονή του ή μη, μετά τις επαφές που θα έχει με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αλαφούζο.

"Είμαι ένας άνθρωπος που διατηρώ την ψυχραιμία μου. Δεν θέλω να παίρνω εν θερμώ αποφάσεις. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, είπα στους παίκτες μου να περάσει το βράδυ, να μιλήσω με (σ.σ. Νίκο) Νταμπίζα και πρόεδρο, γιατί υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά χθες στην αρχική του τοποθέτηση ο Δώνης και προσέθεσε: "Ο ΠΑΟ για μένα είναι ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου, δεν είναι απλά δουλειά. Με μεγάλη χαρά το υπηρετώ αυτούς τους μήνες. Αυτό που δείχνουμε στις πρώτες αγωνιστικές, είναι μία ομάδα με τεράστια προβλήματα. Πάνω σε αυτή την εικόνα θα πρέπει να παρθούν καλύτερες αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Επειδή μιλάω πολύ ανοιχτά στους παίκτες μου, ήθελα να ξέρουν πως αισθάνομαι και τις σκέψεις μου ποιες είναι".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software