Δοκιμές με Κουρμπέλη στα στόπερ για την Εθνική Ελλάδας

Δοκιμές με Κουρμπέλη στα στόπερ για την Εθνική Ελλάδας

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Ιταλία στη Ρώμη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον φαν'τ Σιπ, έδειξε στην προπόνηση της Τετάρτης κάποιες από τις πρώτες του σκέψεις για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Σε αυτές ξεχωρίζει αρχικά πως ο Ολλανδός τεχνικός ναι μεν σκέφτεται να παρατάξει την Ελλάδα με ένα 4-4-2 αλλά με ρόμβο στο χώρο του κέντρου.

Στα πρόσωπα που δοκίμασε αξιοσημείωτο είναι πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κουρμπέλη στα στόπερ και τον Δώνη δίπλα στον Κουλούρη ενώ ακόμα ανοιχτό είναι τι θα γίνει στη μεσαία γραμμή με τις δοκιμές του Φαν Σιπ να είναι αρκετές στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Ολλανδός στις πρώτες του δοκιμές έβαλε τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ και στην τετράδα της άμυνας έπαιξαν οι Μπακάκης, Σταφυλίδης στα δυο άκρα και οι Σιόβας, Κουρμπέλης ως στόπερ.

Στο χώρο του κέντρου ο Μπουχαλάκης ήταν δεδομένα ο ένας μπροστά από τους δυο στόπερ και στις άλλες δυο θέσεις έπαιξαν οι Μάνταλος και Βρουσάι. Στη θέση που μένει για να κλείσει η τετράδα του κέντρου δοκίμασε τόσο τον Σιώπη όσο και τον Γαλανόπουλο.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software