Βράνιες: Έκανα λάθος, ζητάω συγνώμη

Βράνιες: Έκανα λάθος, ζητάω συγνώμη

Στα γραφεία της ΑΕΚ βρέθηκε την Τετάρτη (30/10) ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος παραδέχθηκε τα λάθη του και ζήτησε συγνώμη, επικαλούμενος το πάθος του για την ομάδα.

Όπως γράφει η αθλητική εφημερίδα "ΩΡΑ", οι άνθρωποι της Ένωσης κάλεσαν τον Βόσνιο αμυντικό στα γραφεία στο Μαρούσι προκειμένου να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του τις προηγούμενες μέρες, αλλά και τις αναρτήσεις του τη μέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος στόπερ έδειξε μετάνοια για τη συμπεριφορά του και παραδέχθηκε το λάθος των πράξεών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ζητάω συγνώμη για όλα. Ειδικά που δεν κατέβασα την ανάρτηση όταν μου ζητήθηκε, ήταν μεγάλο λάθος μου".

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλησαν κάποιες εξηγήσεις σχετικά με το πάρτι του και τα υβριστικά συνθήματα που κυκλοφόρησαν, με τον ίδιο να λέει: "Το πάθος μου για την ΑΕΚ το ξέρετε, είναι ειλικρινές και κάποιες φορές με οδηγεί σε λάθη. Θα δεχθώ την όποια τιμωρία μου".

Ο Βράνιες πάντως, θεωρεί ότι η κατάσταση στο πάρτι δεν ξέφυγε, αλλά από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο βίντεο με τα υβριστικά συνθήματα, ζήτησε συγνώμη και γι' αυτό.

Powered by TUODY Software