Μπάχαλο και μεγάλος κίνδυνος με τα εισιτήρια στο Πανιώνιος-Άρης

Μπάχαλο και μεγάλος κίνδυνος με τα εισιτήρια στο Πανιώνιος-Άρης

Σε κίνδυνο τίθεται η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Άρη για τη 9η αγωνιστική της Super League 1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι 'κυανέρυθροι' εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν ότι η θύρα των φιλοξενουμένων του γηπέδου (Θύρα 1) θα είναι κλειστή, παρότι οι 'κίτρινοι' έχουν ανακοινώσει ότι ο αγώνας θα είναι ανοιχτός για φιλάθλους των φιλοξενουμένων, ύστερα από tweet του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

"Η θύρα 1 (φιλοξενούμενων) θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ στην αναμέτρηση με τον Άρη και δεν θα πωλούνται εισιτήρια είτε ηλεκτρονικά, είτε έξω από αυτή", ανακοίνωσαν οι γηπεδούχοι, με συνέπεια να προκαλούνται ερωτήματα για το τι θα συμβεί εφόσον εμφανιστούν στα εκδοτήρια μεμονωμένοι φίλοι του Άρη.

Ήδη, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, ο "Super 3", εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ότι αψηφα την ενημέρωση του Πανιωνίου και καλεί τους φιλάθλους του Άρη να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις κερκίδες.

Η ενημέρωση του "Super 3"

"Εφόσον επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση ξεκινάμε νόμιμα μεμονωμένα από την Θεσσαλονίκη. Χαραμίζοντας τον χρόνο μας και τα όποια έξοδα καλύπτοντας 500 χιλιόμετρα για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Θέλετε να μας κάνετε παράνομους στα διόδια της Κατερίνης γιατί ο Πανιώνιος Παρασκευή μεσημέρι αποφάσισε να μην ανοίξει κερκίδα, στα διόδια της Λάρισας η αστυνομία θα μας βαφτίσει υποψήφιους εγκληματίες που κατεβαίνουν να δημιουργήσουν πρόβλημα γιατί δεν θέλει την παρουσία μας στην Ν. Σμύρνη , στην Λαμία έχουμε καταντήσει τελείως παράνομοι επειδή αποφάσισε ο Πανιώνιος να κλείσει το εκδοτήριο και μπαίνοντας στην Αθήνα έχουμε καταντήσει τα εξιλαστήρια θύματα που ο καθένας θα τα βαφτίσει όπως θέλει για να εξυπηρετήσει όποιο συμφέρον έχει γύρο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Αποφασίστε τελικά σε αυτό το σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο ΠΑΕ, υπουργεία, λίγκες και αστυνομία πως θέλετε όλοι μαζί να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας βαφτίζοντας τον φίλαθλο και τον οπαδό σαν υποψήφιο Μ...Α.

Περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα μια υπεύθυνη απάντηση από όλους εσάς.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑ...Σ Ο ΚΟΣΜΟΣ να διασχίσει την μισή Ελλάδα για να δει την ομάδα του χαραμίζοντας όσα λεφτά έχει στο παντελόνι του καταλήγοντας στο τέλος σαν εγκληματίας σε ένα τμήμα.

Against modern football".

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Αρη

"Ακόμα ένα θέατρο του παραλόγου λαμβάνει χώρα εν όψει εκτός έδρας αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ και η κατάσταση τείνει να φτάσει στο απροχώρητο.

Μόλις δύο εβδομάδες μετά από τα τραγελαφικά που συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, όταν δε… βγήκαν εισιτήρια στα εκδοτήρια για να μη βρεθούν στο γήπεδο φίλαθλοι του ΑΡΗ, γινόμαστε μάρτυρες ακόμα μίας κίνησης που έχει ως στόχο να μην ενισχύσει ο κόσμος την ομάδα μας σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Παρά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, η διοίκηση των γηπεδούχων… έτσι ξαφνικά αποφάσισε να μην ανοίξει τη θύρα που είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει τους φιλάθλους του ΑΡΗ.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν υπουργικές αποφάσεις τις οποίες καταργούν με το “έτσι θέλω” οι διοικήσεις των ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων να τις ενισχύουν εκτός έδρας και κάθε φορά που παίζει μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” ο ΑΡΗΣ, να δημιουργούνται πάσης φύσεως “προβλήματα” για εμποδίζεται η παρουσία των φίλων μας στο εκάστοτε γήπεδο.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης του αγώνα με τον Πανιώνιο, κάποια στιγμή πρέπει να εφαρμοστούν πιστά οι νόμοι και να σταματήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας να αντιμετωπίζονται ως “παράνομοι” και να αντιμετωπίζουν οι ίδιοι πάσης φύσεως προβλήματα ενώ πηγαίνουν για να δουν την ομάδα τους, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτείας. Η τελευταία οφείλει να φροντίζει ώστε οι διοικήσεις των εκάστοτε ΠΑΕ να συμμορφώνονται με τις αποφάσεις της και να μην κάνουν “του κεφαλιού τους”.

Και η Αστυνομία πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να στέκεται απέναντι στην παρουσία των φίλων του ΑΡΗ στα γήπεδα της Αθήνας, χωρίς μάλιστα οι τελευταίοι να έχουν δημιουργήσει προβλήματα, ενώ τηρεί εντελώς διαφορετική στάση αναφορικά με άλλες ομάδες.

Ας φροντίσουν όλοι εμπλεκόμενοι να λυθεί άμεσα το θέμα. Αρκετά με τα δύο μέτρα και δύο σταθμά εις βάρος του ΑΡΗ".

Powered by TUODY Software