Ο Κάναντι βλέπει επιστροφή, η ΑΕΚ δεν κλείνει την πόρτα

Ο Κάναντι βλέπει επιστροφή, η ΑΕΚ δεν κλείνει την πόρτα

Ο Νταμίρ Κάναντι απολύθηκε από τη Νυρεμβέργη λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων στο πρωταθλημα της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου (μία νίκη από τον Αύγουστο) και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέου σταθμού στην καριέρα του.

Αυτός θα μπορούσε να είναι η ΑΕΚ, αφού τον καιρό που προπονούσε τον Ατρόμητο, ο Αυστριακός τεχνικός είχε βρεθεί στο 'στόχαστρο' του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι επαφές δεν ήταν εύκολες, αφού υπήρχε συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου και τελικά η Ένωση προχώρησε σε άλλες επιλογές. Οι σχέσεις των δύο πλευρών, όμως, παρέμειναν καλές, ακόμα κι όταν ο Κάναντι έφυγε για την Zweiteliga.

Ο βραχνάς του συμβολαίου δεν υφίσταται πλέον από πλευράς 49χρονου τεχνικού. Ούτε από πλευράς ΑΕΚ υπάρχουν σημαντικά εμπόδια, όμως, αφού ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει πείσει ακόμα ότι μπορεί να ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρώτος προπονητής των "κιτρινόμαυρων". Αν δεν γινόταν η ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή, ίσως να υπήρχαν ήδη εξελίξεις.

Το ταξίδι του Κάναντι στην Ελλάδα έχει γίνει ήδη τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο επισήμως τηρείται σιγή ιχθύος σχετικά με το αν έχουν υπάρξει συναντήσεις με παράγοντες ομάδων για το μέλλον του. Εξάλλου, η τελική απόφαση δεν είναι μονόδρομος, αφού υπάρχουν και άλλες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του, όπως η... πρώην ομάδα του, ο Ατρόμητος, μιας και ούτε ο Γιάννης Αναστασίου διάγει καλές μέρες στο Περιστέρι.

Powered by TUODY Software