Κώστας Φορτούνης: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποθεραπεία του

Κώστας Φορτούνης: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποθεραπεία του

 Οι "ερυθρόλευκοι" έδιναν το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους (10/7) επί του Αμβούργο. Ωστόσο, στο 67' ο Κώστας Φορτούνης δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από αντίπαλο του, το οποίο ήταν στα όρια του αντιαθλητικού. Άπαντες ανησύχησαν από την αντίδραση του Έλληνα άσου και τελικά όχι αδίκως.  

Λίγες ώρες αργότερα, ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος επιβεβαίωσε τα χειρότερα, δηλαδή πως ο ηγέτης του Ολυμπιακού είχε υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού στο δεξιό γόνατο.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό ανέφερε: «υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Η επάνοδος του σε έξι μήνες». 

Από τις 10 Ιουλίου που έγινε ο τραυματισμός, βρισκόμαστε στις 12 Νοεμβρίου. Ουσιαστικά, 4 μήνες και 2 ημέρες μετά. Σε τι φάση βρίσκεται η αποθεραπεία του Κώστα Φορτούνη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να γυρίσει νωρίτερα. Όπως υπολογίζεται και από το ιατρικό τιμ, αρχές Δεκέμβρη θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και θα είναι έτοιμος να αρχίσει τις δοκιμές στο πόδι του. Μάλιστα, ο 27χρονος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ σχετικά με την πολυαναμενόμενη επάνοδο του.

Όπως δείχνουν όλα -εκτός απροόπτου-, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει έναν παραπάνω λόγο να χαμογελάει, καθώς το comeback του Κώστα Φορτούνη πλησιάζει και σαφέστατα, εφόσον είναι υγιής θα είναι έτοιμος να συνεχίσει από εκεί που το άφησε.

 Πάντα υπάρχει βέβαια και το ζήτημα της συνύπαρξης στη μεσαία γραμμή με τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Μαντί Καμαρά καθώς η επάνοδος του αρχηγού του Ολυμπιακού είναι λογικό να ταράξει τα νερά και τις ισορροπίες που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους τέσσερις μήνες στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Η αλήθεια είναι όμως ότι τις τελευταίες 40 μέρες με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μουντιαλικός Γάλλος, η επάνοδος Φορτούνη φαντάζει ως βάλσαμο στις πληγές  της μεσοεπιθετικής γραμμής του Θρύλου

 

Powered by TUODY Software