Εθνική Ελλάδος: Στην Αρμενία με... οδηγό την Βοσνία!

Εθνική Ελλάδος: Στην Αρμενία με... οδηγό την Βοσνία!

Η Εθνική Ελλάδος μπορεί να βρίσκεται κατά 99% εκτός από το Euro 2020, όμως οφείλει στα εναπομείναντα ματς να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και κυρίως την πολύ καλή εικόνα που έδειξε με την Βοσνία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δοκιμαστεί στην Αρμενία και συγκεκριμένα στο Γερεβάν (15/11, 19:00 μ.μ.) με σκοπό την παρουσίαση ενός άλλου προσώπου από αυτού που την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, και στο προηγούμενο ματς επί της Βοσνίας, ο Φαν Σιπ παρουσίασε δείγματα γραφής της δουλειάς του και άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι με το θέαμα και την ουσία. 

Ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις τους κοιλιακούς και δε μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της Εθνικής.

Η αποστολή της εθνικής αποτελείται από τους: Μπάρκα, Βλαχοδήμο, Παχαλάκη, Μπακάκη, Γιαννούλη, Σιόβα, Τσιμίκα, Κούτρη, Σταφυλίδη, Μαυρία, Χατζηδιάκο, Λαμπρόπουλο, Κουρμπέλη, Ζέκα, Μπουχάλακη, Βασιλειάδη, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Κουλούρη, Μπακασέτα, Παυλίδη, Δώνη, Λημνιό, Φετφατζίδη και Μασούρα.

Powered by TUODY Software