Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποκάλυψη-"βόμβα" των Ιταλών για την προσωπική του ζωή

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποκάλυψη-"βόμβα" των Ιταλών για την προσωπική του ζωή

Δεν είναι ψέμα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει ευτυχισμένος με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ στο πλευρό του. Άλλωστε η σχέση τους κρατάει χρόνια.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η "Novella 2000", το γνωστό εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό ο 34χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους και το πανέμορφο μοντέλο ταξίδεψαν στο Μαρόκο και εκεί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κάτω από απόλυτη μυστικότητα, με τον εκατομμυριούχο Μπαντρ Χάρι, πρωταθλητή του kickboxing και καλό φίλο του CR7 να έχει την ευθύνη ώστε να πάνε όλα τέλεια στην τελετή.

Μάλιστα, το εν λόγω περιοδικό θέλησε να δώσει μεγαλύτερη ισχύ και βαρύτητα στην αποκάλυψη του, φιλοξενώντας και δηλώσεις ενός προσώπου που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι, το οποίο έκανε λόγο για αλλαγή της διαθήκης από πλευράς Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Τα είχα καταλάβει όλα από τις 29 του περασμένου Αυγούστου: εκείνη την ημέρα ο Κριστιάνο πήγε στην Μαδέιρα με τους εκπροσώπους του για να κάνει κάποια αλλαγή στα περιουσιακά του στοιχεία και να προστατεύει νομικά και την Χεορχίνα.

Προηγουμένως, όλη του την περιουσία την διαχειριζόταν η μητέρα του, ενώ εκείνη την ημέρα ο Ρονάλντο έκανε κάποιες τροποποιήσεις και συμπεριέλαβε στην περιουσιακή του κατάσταση την Χεορχίνα".

Powered by TUODY Software