Καμαρά: Κανένα παράπονο από τον Ατρόμητο

Καμαρά: Κανένα παράπονο από τον Ατρόμητο
Tις τελευταίες δηλώσεις του ως παίκτης του Ατρομήτου έκανε την Πέμπτη ο Ανρί Καμαρά, o oποίος, όπως είχε γίνει γνωστό,  δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου και αποχωρεί από την ομάδα.

Ο Σενεγαλέζος φορ τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τους ανθρώπους που με έφεραν στην Ελλάδα γιατί έζησα μια πολύ όμορφη εμπειρία. Τον προπονητή κύριο Δώνη, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο και τον εκπρόσωπό μου κύριο Καθοπούλη. Είναι αλήθεια ότι όταν ερχόμουν στην Ελλάδα είχα κάποιους ενδοιασμούς γιατί άκουγα πάρα πολλά από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος όμως μου φέρθηκε εξαιρετικά και δεν έχω κανένα παράπονο από το club που με σεβάστηκε απόλυτα ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή γιατί διοικείται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο του ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Σπανό που με στήριξε και τον κύριο Αγγελόπουλο ο οποίος δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Επίσης είχα μια σπουδαία σχέση με τους φιλάθλους του Ατρόμητου, φώναζαν το όνομά μου και με έκαναν να νιώθω πολύ ωραία και τους ευχαριστώ. Τώρα πια δεν θα έχω κανένα ενδοιασμό να προτείνω σε άλλους παίκτες να έρθουν στον Ατρόμητο γιατί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα".

***Οι παίκτες του Ατρομήτου βρίσκονται από την Πέμπτη σε διακοπές. Ο Γιώργος Σπανός βρέθηκε στην προπόνηση και έδωσε σ' όλους ευχές.
Powered by TUODY Software