Νέα εφαρμογή ειδήσεων ετοιμάζει το Facebook

Νέα εφαρμογή ειδήσεων ετοιμάζει το Facebook
Η ολοκαίνουργια εφαρμογή Facebook News θα δίνει την δυνατότητα σε κάθε χρήστη του δημοφιλούς social network, να επιλέγει  και να ακολουθεί τις θεματικές ενότητες που τον ενδιαφέρουν και αμέσως μετά να λαμβάνει ενημερώσεις και ειδοποιήσεις με όλα τα νέα που τον αφορούν!

Λανσάροντας τη νέα αυτή εφαρμογή, το κοινωνικό δίκτυο επιθυμεί να προσελκύσει περισσότερους χρήστες, και ιδίως εκείνουν που χρησιμοποιούν το ανταγωνιστικό Twitter για την ενημέρωση τους όσον αφορά τις παγκόσμιες τελευταίες εξελίξεις. Oι κακές γλώσσες, λένε μάλιστα πως αυτή η νέα εφαρμογή θα θυμίζει πολύ το ανταγωνιστικό social media.

Ήδη το δίκτυο, έχει κάνει συμφωνία με μερικά από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, από τα οποία η νέα της εφαρμογή πρόκειται να αντλεί τις ειδήσεις που θα εμφανίζει στην εφαρμογή, ενώ αναμένεται στο μέλλον να εισαχθούν ολοένα και περισσότερες πηγές ειδήσεων, ώστε η εφαρμογή να γίνεται όλο και πιο πλούσια σε υλικό και να παρέχει στους χρήστες ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Προς στιγμήν η εφαρμογή του διάσημου network φαίνεται να βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε πρόκειται να διατεθεί στο ευρύ κοινό.

Πηγή: SecNews

Powered by TUODY Software