Ξεκινά η 21η Athens Xclusive Designers Week!

Ξεκινά η 21η Athens Xclusive Designers Week!
Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να ξεκινήσει η 21η Διοργάνωση της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week (AXDW).

Σχεδιαστές, στυλίστες και μοντέλα είναι έτοιμα
για να υποδεχτούν το κοινό σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου μέχρι και τη Δευτέρα θα χτυπάει η καρδιά της ελληνικής μόδας.

Την αρχή θα κάνει, στις 7 μμ, ο οίκος μόδας Kathy Heyndels που για ακόμα μία φορά συναντά τα ανδρικά ρούχα Giannetos Hand Made, θα ακολουθήσει η εταιρία .Lak και η πρώτη μέρα θα κλείσει με μία επίδειξη από τους DSQUARED2.

Το Σάββατο, 1 Απριλίου, τα σόου θα ξεκινήσουν από τις 5.30 το απόγευμα, με τον οίκο «Parthenis» και η δεύτερη μέρα θα κλείσει στις 9.30 μμ με την παρουσίαση της συλλογής ρούχων της «Celia Dragouni», θα προηγηθούν οι παρουσιάσεις από τους «Evi Grintela», «Brokers» και «Olga Karaververi».

Η Κυριακή 2 Απριλίου είναι η μέρα των νέων σχεδιαστών και θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ με την απονομή των βραβείων για τους νέους σχεδιαστές που θα ξεχωρίσουν. Η Δευτέρα 3 Απριλίου είναι η τελευταία μέρα της διοργάνωσης και θα ξεκινήσει με την επίδειξη του μεγάλου Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στις 3.30 το απόγευμα.

Η αυλαία της 21ης AXDW θα πέσει, στις 10 το βράδυ, με το Starwalk for a Cause, ένα ειδικό, φιλανθρωπικό fashion show event. Στο StarWalk for a Cause θα συμμετέχουν και θα περπατήσουν στην πασαρέλα τα σημαντικότερα μοντέλα της Ελλάδας των δεκαετιών του 1980 και του 1990, όπως η Βίκυ Κουλιανού, η Νίκη Κάρτσωνα, η Ρέα Τουτουντζή, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Αλέξανδρος Παρθένης κ.ά.

Οι συμμετέχοντες θα φορέσουν τις μοναδικές δημιουργίες καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών μόδας, όπως MI-RO, Ioanna Kourbela, Sotiris Georgiou, Vassilis Zoulias, Makis Tselios, Evi Grintela, Victoria Kyriakides, Vlassi Holeva, Parthenis, Celia Dragouni κ.ά. Όλα τα έσοδα από τη συμμετοχή του κοινού θα διατεθούν στο MDA Hellas, το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Όλες τις ημέρες, οι επισκέπτες της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τρέχουσες συλλογές Ελλήνων δημιουργών αξεσουάρ μόδας και κοσμημάτων που συμμετέχουν στα Xclusive Elements.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Powered by TUODY Software