Εταιρεία παρέχει... οικιακές βοηθούς όπως τις γέννησε η μητέρα τους

Εταιρεία παρέχει... οικιακές βοηθούς όπως τις γέννησε η μητέρα τους

Οικιακές βοηθούς χωρίς ρούχα λανσάρει στην αγορά η Naturist Cleaners, μια εταιρία που ιδρύθηκε το 2017 από τη Laura Smith.

Η εταιρεία παρέχει επαγγελματίες καθαρίστριες δηλαδή που κυκλοφορούν και παρέχουν τις υπηρεσίες καθαριότητας χωρίς να φορούν ρούχα.

Ο πρώτες σκέψεις εγείρουν προβληματισμό για τους κινδύνους και την εκμετάλλευση των γυναικών που αναγκάζονται να καταφύγουν σε μια τέτοιου είδους απασχόληση.

Ωστόσο, ενδιαφέρουσα είναι η εξομολόγηση 24χρονης από το Κάρντιφ της Ουαλίας που περιγράφει τι ακριβώς περιλαμβάνει η δουλειά της, τώρα που έχει κλείσει 3 μήνες ως καθαρίστρια και είδε τι ακριβώς συμβαίνει. Η Anna, όπως αποκαλείται θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία της, εντάχθηκε στο δυναμικό της Naturist Cleaners περιστασιακά, για να συμπληρώνει το εισόδημα από την πρωινή της εργασία καθώς πληρώνεται με 50 ευρώ την ώρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Wales Online», η Anna είπε πως η δουλειά της είναι πράγματι μια εμπειρία που την ανανεώνει, όντας κάτι ολότελα διαφορετικό από όλα τα άλλα.

«Δεν είχα όμως άγχος γιατί νιώθω αρκετά άνετα χωρίς ρούχα. Βρήκα μάλιστα την πρώτη φορά αρκετά απελευθερωτική, γιατί μου αρέσει τελικά να κυκλοφορώ έτσι. Αν είμαι μόνη μου ή με τους κοντινούς μου φίλους ή με το αγόρι μου, θα κυκλοφορήσω χωρίς να φοράω κάτι. Δεν είμαι σίγουρη γιατί ακριβώς μου αρέσει, αλλά νιώθω πιο άνετα έτσι».

Υπάρχει ωστόσο κάτι που την αγχώνει; «Νομίζω πως το μόνο τρομακτικό κομμάτι είναι το γεγονός ότι δεν ξέρω ποιος θα μου ανοίξει την πόρτα. Θα είμαι πράγματι ασφαλής;», λέει, αποκαλύπτοντας την πρώτη της φορά: «Ήταν σε ένα διαμέρισμα. Έβαλα λίγη σκούπα και έκανα και ένα ξεσκόνισμα. Απλά πράγματα δηλαδή, καθάρισα και το μπάνιο του. Είναι μια ωραία αλλαγή από το γραφείο που είμαι στριμωγμένη όλη μέρα».

Ποιος θέλει όμως αυτές τις καθαρίστριες; «Όλοι οι πελάτες που είχα είναι ελεύθεροι άντρες που ζουν μόνοι τους. Είναι διαφόρων ηλικιών, από τα 20 ως και τα 50. Τις περισσότερες φορές θέλουν μόνο να μου μιλούν. Είναι απλές, καθημερινές συζητήσεις, για τη ζωή και τέτοια πράγματα. Δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο εδώ, είναι ωραία».

Στην ιστοσελίδα, ωστόσο, της Naturist Cleaners αναφέρεται ότι πολλοί πελάτες προσλαμβάνουν καθαρίστριες για να απολαμβάνουν το θέαμα, όπως λένε χαρακτηριστικά, ενώ οι περισσότεροι κυκλοφορούν επίσης χωρίς ρούχα…

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software