Επιχείρηση τούρκων κομάντο για γέλια...

Επιχείρηση τούρκων κομάντο για γέλια...
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με επιχείρηση σκληροτράχηλων τούρκων κομάντο σε σπίτι με πόρτα ασφαλείας, την οποία προσπαθούν να σπάσουν. Μετά από ώρα μάταιης προσπάθειας, αποφασίσουν να αλλάξουν τακτική. Χτυπούν την πόρτα, την οποία ανοίγει ο ιδιοκτήτης.

Η γκάφα των ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας έχει προκαλέσει σημαντική αμηχανία στο Σώμα. Δεν είναι γνωστό – στα δυτικά ΜΜΕ τουλάχιστον – τι ακριβώς αφορούσε η επιχείρηση, ωστόσο ο άνδρας που άνοιξε δεν φαινόταν οπλισμένος ή απειλητικός – μάλλον αγουροξυπνημένος.

Το βίντεο δείχνει την ομάδα των πάνοπλων αστυνομικών που φορούν full face σκούφους να έχουν παραταχθεί σε θέσεις… μάχης. Χτυπούν την πόρτα αλλά αυτή δεν «παραδίνεται», με αποτέλεσμα η προσπάθεια να συνεχιστεί για πολλή ώρα.

Τελικά οι κομάντο παραδέχονται την ήττα τους και αποφασίζουν να χτυπήσουν την πόρτα, που ήταν και το απλούστερο και θα μπορούσαν να είχαν κάνει από την αρχή.

Και «ω του θαύματος» η πόρτα ανοίγει από έναν μικρόσωμο μεσήλικα και έτσι οι αστυνομικοί καταφέρνουν να κάνουν έφοδο – όχι τόσο εντυπωσιακή όσο ήλπιζαν – στο σπίτι.Πηγή: Daily Mail


Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software