Κέρασε πίτσα και βότκα για την... καθυστέρηση!

Κέρασε πίτσα και βότκα για την... καθυστέρηση!
Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο υπουργος Εξωτερικών της Ρωσίας αφενός για να καυτηριάσει την καθυστέρηση της Ουάσινγκτον -όπως είπε- να αποφασίσει για το σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Συρία και αφετέρου για να διασκεδάσει τους δημοσιογράφους που περίμεναν να ενημερωθούν.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ τους κέρασε πίτσες και βότκα, κατά τη διάρκεια των μαραθώνιων συζητήσεων μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας, σχετικά με το πλάνο κατάπαυσης πυρός στη Συρία από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, κατέβηκε τρεις φορές, απροειδοποίητα, στο υπόγειο του ξενοδοχείου President Wilson, όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι για αρκετές ώρες.

Την πρώτη φορά, ο Λαβρόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι για την καθυστέρηση θα έπρεπε να κατηγορούν τον Τζον Κέρι. "Ελπίζω να έχουμε ειδήσεις να σας πούμε πριν η Ουάσινγκτον πάει για ύπνο", σχολίασε.

Μία ημέρα αργότερα, βρέθηκε ξανά μπροστά τους, μαζί με τους συνεργάτες του, , ο ένας από τους οποίους κρατούσε μια μεγάλη στοίβα κουτιά με πίτσες, που ανακοίνωσε πως ήταν δώρο "της αμερικανικής αντιπροσωπείας".

Την τρίτη φορά, έχοντας δύο μπουκάλια βότκα στα χέρια, δήλωσε: "Πίτσα από την αμερικανική αντιπροσωπεία. Τη βότκα την προσφέρει η ρωσική αντιπροσωπεία".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software